Inspired by Difference

SPRØDE SEO TEKSTER TILTALER KUNDER OG GIVER ØGET SALG

SEO Tekster – Skil dig ud og bliv synlig ONLINE 

SEO TEKSTER ER VIGTIGE NÅR DU VIL RANKE HØJERE

SEO tekster er afgørende for din synlighed

SEO tekster betyder uanede mængder af trafik til dit website, fordi Google elsker SEO på dit website og ranker dit site derefter. SEO tekster skaber interesse og øger tiden, hvor kunderne er på dit site. Igen gør det noget for din ranking, at folk ikke forsvinder efter 3 sekunder, fordi dine tekster er røvkedelige. SEO tekster skal være sjove, spændene, storytelling, interessante og først og fremmest bridrage til at folk finder, hvad de reelt leder efter. De vil overraskes som i en cliffhanger, de vil begejstres, de vil tages med storm, de vil opleve glæde og følelser og de vil have havd de kommer efter. Og får de det med de rette lækre SEO tekster, så køber de også af dig, for du løser deres problem. Længere er den ikke.

SEO tekster kan være baseret på enkelte søgeord eller på longtail søgeord? Ved du hvilke søgeord der skal være i dine SEO tekster?

Dine søgeord kortlægges først i en søgeordsanalyse med avancerede SEO værktøjer, og herefter bliver dine SEO tekster skrevet i et underholdende betagende sprog, der fanger øjet og taler til sanserne. SEO tekster og indhold skal skrives til dine kunder, da det er dem, du skal begejstre med din viden, og dine søgeord du benytter skal i sidste ende give dem svar på deres søgninger, når de klikker ind på dit website eller din ecommerce shop via dem.

Det er ikke altid helt nemt at vide hvad brugerne tænker, men Google ved det, og lige om lidt ved du det også med en søgeordsanalyse.

Søgeordsanalysen afslører de søgeord du skal benytte på dit website og i dine SEO tekster

De rigtige søgeord giver dig MEGET mere trafik  ind på dit website eller i din webshop, fordi der hver måned er mange søgninger på de rette søgeord. Det giver i sidste ende mange flere kunder i din forretning, og det giver SALG. Dine SEO tekster er virkelig vigtige, de skal som tidligere sagt være sjove, underholdende, seriøse og hjælpe kunderne med at finde det de søger efter. Men hvordan ved du om kunderne kan finde dig, når du ikke kender de søgeord de bruger, og hvilke søgeord bruger dine konkurrenter egentlig?? Dem konkurrenterne benytter skal vi kigge på, om de er aktuelle for dig også, for så skal du indhente dem med lækre SEO tekster, der får dig op på højde med konkurrenterne rankingmæssigt.

Blive klogere på alt dette med en søgeordsanalyse.

Få lavet en søgeordsanalyse der viser hvilke søgeord dine kunder benytter i Google, og hvilke søgeord dine konkurrenter benytter til at blive fundet på. Hvad nu hvis konkurrencen ikke er så stor på nogen søgeord, og de samtidig er super relevante for dig? Det betyder du hurtigere kan ranke på dem, da konkurrencen er lav, og vi kalder dem derfor lavt hængende frugter, som endnu ikke er så brugte. Du kan derfor snige dig hurtigere op af rankstigen og indtage nogen af de første pladser med gode SEO tekster og de mest interessante søgeord.

SEO tekster - ranking data

Søgeordsanalysen er FØRSTE step til at blive mere kendt, mere synlig og virkelig attraktiv

Når du gerne vil findes online, så skal du hele tiden være up-to-date med dine søgeord og dine tekster. Dine url når du designer et website skal være relevante urls der matcher søgeordet for at få den bedste SEO på websitet / Ecommerce (din shop). Jeg laver løbende søgeordsanalyser for design bureauer, ecommerce /webshops, virksomheder og for selvstændige, og det gør jeg for, at de kan være med fremme i skoene hvor trafikken er.

Gæt selv hvor?

Nemlig på side 1 – det er nemlig sjældent vi idag giver bevæge os om på side 2 for at lede efter noget, så er du ikke på side 1, ligger du desværre lidt skjult.

TAG FAT I MIG FOR EN SØGEORDSANALYSE – FAST SEO AFTALE

Storytelling der tryllebinder

SEO • SEO TEKSTER • WEBSITE AUDIT • CONTENT • WEBDESIGN 
Send mig en mail

Let’s Work Together

FORTÆL MIG HVAD DU HAR BRUG FOR – FÅ EN SEO OPTIMERING

Leder du efter en søgeordsanalyse der kortlægger søgeadfærden i Google, så dine SEO tekster kan skille sig ud? Hvad leder dine kunder efter? Hvilke søgeord vil du gerne findes på? Hvilke søgeord vil du gerne ranke på? Hvordan ser det ud med konkurrenterne – hvilke søgeord benytter de mon? Hvor mange søgninger er der hver måned? Hvordan bliver jeg mere synlig? Hvordan får jeg mere trafik ind på mit site? Hvordan kan jeg optimere mit website?

LAD OS SNAKKE