Inspired by Difference

SØGEORDSANALYSER TILTRÆKKER KUNDER ORGANISK

Søgeordsanalyse – Skil dig ud og bliv synlig ONLINE

ORGANISK TILSTEDEVÆRELSE ER VIGTIG NÅR DU VIL RANKE HØJERE

Søgeordsanalysen og søgeadfærden afslører hvor du skal sætte ind

Søgeadfærd handler om at du forstår dine kunders måde at søge på i Google. Hvad leder de efter og hvordan søger de efter det?

Jeg skriver dit indhold og dine SEO tekster baseret på en søgeordsanalyse, der kortlægger søgeadfærden. Søgeordsanalysen viser tydeligt, hvor mange søgninger der er i Google, og hvor relevant de enkelte søgeord er for dine kunder. Det gælder altså om, at kende dine målgruppe helt ind under huden helt ind til undertøjet.

Søger de på enkelte søgeord, eller på lange søgesætninger, også kaldet longtail søgeord? Ved du det?

Ud fra avancerede SEO værktøjer bliver dine SEO tekster skrevet i et underholdende betagende sprog, der fanger øjet og taler til sanserne. SEO tekster og indhold skal skrives til dine kunder, da det er dem, du skal begejstre med din viden, og dine søgeord du benytter skal i sidste ende give dem svar på deres søgninger, når de klikker ind på dit website eller din ecommerce shop.

Det er ikke altid helt nemt at vide hvad brugerne tænker, men Google ved det, og lige om lidt ved du det også med en søgeordsanalyse.

Søgeordsanalysen viser dig, hvilke søgeord du skal benytte på dit website og i dine SEO tekster

De rigtige søgeord  giver dig mere trafik og flere kunder i din forretning, og til det bruger jeg et søgeords værktøj der kortlægger søgeadfærden, og søgeordene du gerne vil ranke på. Dine tekster er vigtige, de skal være sjove, underholdende, seriøse og hjælpe kunderne med at finde det de søger efter. Men hvordan finder kunderne dig, når du ikke kender de søgeord de bruger, og hvilke søgeord bruger dine konkurrenter egentlig??

Få lavet en søgeordsanalyse der viser hvilke søgeord dine kunder benytter i Google, og hvilke søgeord dine konkurrenter benytter til at blive fundet på. Dem skal du nemlig holde øje med, for de kan også være vigtige søgeord for dig, og dem finder jeg frem til dig i din søgeordsanalyse.

Søgeord og søgeordsanalyse

Billede: Få lavet en søgeordsanalyse og find dine søgeord – DorteKlattschou.dk

Søgeordsanalysen er FØRSTE step til at blive mere kendt, mere synlig og virkelig attraktiv

Når du gerne vil findes online, så skal du hele tiden være up-to-date med dine søgeord og dine tekster. Dine url når du designer et website skal være relevante urls der matcher søgeordet for at få den bedste SEO på websitet / Ecommerce (din shop). Jeg laver løbende søgeordsanalyser for design bureauer, ecommerce /webshops, virksomheder og for selvstændige, og det gør jeg for, at de kan være med fremme i skoene hvor trafikken er.

Gæt selv hvor?

Nemlig på side 1 – det er nemlig sjældent vi idag giver bevæge os om på side 2 for at lede efter noget, så er du ikke på side 1, ligger du desværre lidt skjult.

TAG FAT I MIG FOR EN SØGEORDSANALYSE – FAST SEO AFTALE

Storytelling der tryllebinder

SEO • SEO TEKSTER • CONTENT • WEBDESIGN 
Send mig en mail

Let’s Work Together

FORTÆL MIG HVAD DU HAR BRUG FOR – FÅ EN SEO OPTIMERING

Leder du efter en søgeordsanalyse der kortlægger søgeadfærden i Google, så dine SEO tekster kan skille sig ud? Hvad leder dine kunder efter? Hvilke søgeord vil du gerne findes på? Hvilke søgeord vil du gerne ranke på? Hvordan ser det ud med konkurrenterne – hvilke søgeord benytter de mon? Hvor mange søgninger er der hver måned? Hvordan bliver jeg mere synlig? Hvordan får jeg mere trafik ind på mit site? Hvordan kan jeg optimere mit website?

LAD OS SNAKKE