Inspired by Difference

WEBSITE AUDIT – SEO ANALYSE AF DIT WEBSITE

Website Audit – SEO OPTIMERING ON PAGE

SEO ANALYSE SLADRER OM TILSTANDEN PÅ DIT WEBSITE

Website Audit – hvordan ser din SEO ud på dit site?

En audit crawler dit website igennem og gennemsøger hver eneste side på dit website. Det er godt hvis du har et sitemap, dvs. en side der viser alle dine sider, så kan Google lettere crawle og forstå dit website.

Site Audit – Evaluerer dit website ud fra alle nøgleparametre

Tekniske fejl

Sørg for, at dine kanoniske og hreflang-tags er indstillet korrekt, kontroller omdirigeringsindstillinger (redirects) og finder duplikatsider. Analysere sider med statuskoder 3xx, 4xx og 5xx såvel som dem, der er blokeret af robots.txt eller markeret med noindex-tagget.

Metatags og overskrifter

Finder sider med manglende eller duplicate metabeskrivelser. Undersøger  den optimale titel og metadescription længde, så du i sidste ende kan identificere beskrivelser og titler, der er for lange eller for korte.

Webstedets load hastighed

Kontroller, hvor hurtigt et websted indlæses på mobile enheder og internetbrowsere, og hvis det tager for lang tid, får du Google-anbefalinger om, hvordan du optimerer det.

Billedanalyse

Scanner hvert eneste billede på dit websted, og ser, om der mangler nogen alt-tag eller de har en 404-fejl. Finder ud af, om billederne er for store, og er de det, så nedsættes webstedets indlæserhastighed / loadspeeed.

Interne links

Afslører hvor mange interne links der er på dit websted, deres kilde- og destinationssider, samt om de indeholder nofollow-mærket eller ej. Når du ved, hvordan interne links er spredt ud over webstedet, hjælper det dig med at forbedre det.

SEO optimering  – SEO analysen viser dig præcis, hvor du BØR optimere dit website

Da dit websted er kontrolleret i forhold til snesevis af parametre, kan jeg ikke forudsige nøjagtigt, hvor lang tid det vil tage systemet at gennemføre en audit på dit website. Det afhænger fuldstændigt af antallet af sider og billeder på webstedet, om der er en gennemgangsforsinkelse i robots.txt-filen samt den interne kø i systemet.

SEO audit website

Website Audit FØRSTE step til at blive mere bevidst om din SEO på siden

Du får en omfattende rapportering ned til den sidste pixel.

TAG FAT I MIG FOR EN WEBSITE AUDIT – SEO ANALYSE

Storytelling der tryllebinder

SEO • SEO TEKSTER • WEBSITE AUDIT • WEBDESIGN 
Send mig en mail

Let’s Work Together

FORTÆL MIG HVAD DU HAR BRUG FOR – FÅ EN SEO OPTIMERING

Leder du efter en søgeordsanalyse der kortlægger søgeadfærden i Google, så dine SEO tekster kan skille sig ud? Hvad leder dine kunder efter? Hvilke søgeord vil du gerne findes på? Hvilke søgeord vil du gerne ranke på? Hvordan ser det ud med konkurrenterne – hvilke søgeord benytter de mon? Hvor mange søgninger er der hver måned? Hvordan bliver jeg mere synlig? Hvordan får jeg mere trafik ind på mit site? Hvordan kan jeg optimere mit website?

LAD OS SNAKKE