X39 – Stem Cells. Fremtidens regenerative medicine

Det er godt NOK spændende det her. Maintenance pakken med 2 ekstra pakker X39 er ankommet? Jeg er jo en ANTIOXIDANT pige så jeg har designet min 6 måneders maintenance pakke med 14 pakker plastre sådan her:

3 pakker AEON
7 pakker GLUTHATHIONE
2 pakker CARNOSINE og 
2 pakker ENERGY ENHANCER.

X39 er sat under navlen da jeg havde sat Alavida i nakken i morges. Nu har jeg arbejdet med energier i 15 år og fornemmer og sanser hurtigt energi og ubalancer hos mig selv og andre når jeg arbejder med klienter. Sådan er det at være sensitiv og styrke sin evne gennem behandler jobbet i så mange år.

Lad mig kort sige at holde X39 i hånden var uhyre spændende da jeg tog det ud af posen ?

Nu sidder det under navlen og efter 7 minutter har jeg følelsen af at være i reparationsmode, følelsen af dyb SERENITY, dyb ro. Det føles fantastisk og utrolig spændende hvad der sker i kroppen.

En af udtalelserne jeg hæftede mig ved fra webinaret jeg deltog i for 1.5 uge siden med David Schmidt da han introducerede os for X39 worldwide online var at vedkomnende beskrev det som SERENITY??

Serenity oversættes bedst som en tilstand fri for stress og følelser hvor du bare er, fravær af mental stress, nervøsitet og angst. Sindsro siger man også, heartease, peace of mind, peacefulness, quietness, calm, tranquillity ??

Indenfor behandlerverden sigter jeg efter at få klienter ind i tilstanden så hurtigt som muligt for det er herfra kroppen går i reparationsmode og healingsstilstand. En krop der er stresset fysisk eller mentalt kan ikke koncentrere sig om at heale, og din krop er nu engang skabt til at heale sig selv under de rette betingelser. Dvs kostmæssigt såvel som energimæssigt.

Nu 45 min efter X39 blev sat under navlen er effekten øget og oplevelsen af dyb ro steget markant. Det arbejder i kroppen.

X39 er et fase3 plaster, designet til at øge et peptid i kroppen der er kendt for at aktivere stamceller, stemcells, det giver en øjeblikkelig forøgelse af antioxidanter og reduktion af inflammation, ved at øge stem cell produktionen i huden udviser det reduktion af rynker, foryngelse af huden, øget stem cell produktion i hovedbunden stimulerer hårvækst, kliniske forskning viser at peptidet er forbundet med dramatisk hurtig sår og skadeshealing pga. den øgede stem cell produktion.

Stem cells er fremtidens regenerative medicin, med øget livskvalitet og potentiale for et længere sundere liv.

Læs mere her: www.lifewavex39.com

Lifewave introducerer X39 i Mondsee, Østrig 19 og 20 januar 2019.

Bestil LifeWave produkter her

By |2018-07-31T15:25:19+00:00July 31st, 2018|Nyheder|Comments Off on X39 – Stem Cells. Fremtidens regenerative medicine

About the Author: