X39 – Stem Cells. Fremtidens regenerative medicine

Det er godt NOK sp√¶ndende det her. Maintenance pakken med 2 ekstra pakker X39 er ankommetūüôŹ¬†Jeg er jo en ANTIOXIDANT pige s√• jeg har designet min 6 m√•neders maintenance pakke med 14 pakker plastre s√•dan her:

3 pakker AEON
7 pakker GLUTHATHIONE
2 pakker CARNOSINE og 
2 pakker ENERGY ENHANCER.

X39 er sat under navlen da jeg havde sat Alavida i nakken i morges. Nu har jeg arbejdet med energier i 15 år og fornemmer og sanser hurtigt energi og ubalancer hos mig selv og andre når jeg arbejder med klienter. Sådan er det at være sensitiv og styrke sin evne gennem behandler jobbet i så mange år.

Lad mig kort sige at holde X39 i h√•nden var uhyre sp√¶ndende da jeg tog det ud af posen¬†ūüėć

Nu sidder det under navlen og efter 7 minutter har jeg f√łlelsen af at v√¶re i reparationsmode, f√łlelsen af dyb SERENITY, dyb ro. Det f√łles fantastisk og utrolig sp√¶ndende hvad der sker i kroppen.

En af udtalelserne jeg h√¶ftede mig ved fra webinaret jeg deltog i for 1.5 uge siden med David Schmidt da han introducerede os for X39 worldwide online var at vedkomnende beskrev det som SERENITYūüôŹūüėć

Serenity overs√¶ttes bedst som en tilstand fri for stress og f√łlelser hvor du bare er, frav√¶r af mental stress, nerv√łsitet og angst. Sindsro siger man ogs√•, heartease, peace of mind, peacefulness, quietness, calm, tranquillity¬†ūüôŹūüíē

Indenfor behandlerverden sigter jeg efter at få klienter ind i tilstanden så hurtigt som muligt for det er herfra kroppen går i reparationsmode og healingsstilstand. En krop der er stresset fysisk eller mentalt kan ikke koncentrere sig om at heale, og din krop er nu engang skabt til at heale sig selv under de rette betingelser. Dvs kostmæssigt såvel som energimæssigt.

Nu 45 min efter X39 blev sat under navlen er effekten √łget og oplevelsen af dyb ro steget markant. Det arbejder i kroppen.

X39 er et fase3 plaster, designet til at √łge et peptid i kroppen der er kendt for at aktivere stamceller, stemcells, det giver en √łjeblikkelig for√łgelse af antioxidanter og reduktion af inflammation, ved at √łge stem cell produktionen i huden udviser det reduktion af rynker, foryngelse af huden, √łget stem cell produktion i hovedbunden stimulerer h√•rv√¶kst, kliniske forskning viser at peptidet er forbundet med dramatisk hurtig s√•r og skadeshealing pga. den √łgede stem cell produktion.

Stem cells er fremtidens regenerative medicin, med √łget livskvalitet og potentiale for et l√¶ngere sundere liv.

Læs mere her: www.lifewavex39.com

Lifewave introducerer X39 i Mondsee, √ėstrig 19 og 20 januar 2019.

Bestil LifeWave produkter her

By |2018-07-31T15:25:19+00:00July 31st, 2018|Nyheder|Comments Off on X39 – Stem Cells. Fremtidens regenerative medicine

About the Author: